Temel kavram

Aynı nüfusun sürekli finansal ve bilgi kısıtlamalarının yanı sıra kripto-para piyasasına yatırım yapma fırsatına sahip küresel nüfusun artan ilgisi ile, Coinseed, bu platformda onlara yatırım fırsatları sunacak hizmetler sunacak bir çözüm geliştirdi. kripto para birimi ile düzenlenmiş bir platform üzerinden mikro düzeyde herhangi bir engelin ortadan kaldırılması ile kripto para birimlerinde

Ön Satış ICO

Coinseed, 2017 yılının son aylarında preso ICO dönemini tutmuştu. Satış öncesi yatırım turuna toplamda 10 milyon jetonun toplam 1,5 milyonunu tahsis etmişti. Bu belirteçlerin hızlı satışı hem genel halkın gözünde hem de yatırım turunun başarısı açısından fikrin popülerliğini gösterdi. Tüm tokenler, büyük yatırım turundan önce şirketin finansal değerini toplamda 3 milyon USD'ye yükseltildi. Şirket, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Dashcoin dahil olmak üzere tüm önemli şifrelemelerde ödeme kabul etmiş ve bu stratejiyi ICO döneminde de sürdürecektir. Coinseed tarafından sağlanan ödül programına göre, satın alınan madeni paralara dayanan yatırımcıların tamamı, yatırımlarında% 10-25'lik bir prim aldılar.


İlk Para Teklifi

Presse döneminin muazzam başarısı nedeniyle, Coinseed ilk para teklifi verme süresini bir aya kadar sınırlandırmaya karar verdi. Bu, 20 Mart 2018 ile 20 Nisan 2018 arasında sürecek. Öte yandan tekliflerin hızlı bir şekilde satışa sunulmasına göre, CSD tokenlarına yatırım yapma kararını ertelemek daha iyi değil. Bu aynı zamanda şirket tarafından üretilen toplam 10 milyondan fazla toplam jetonun dışında, yalnızca 2,5 milyon jetonun ICO döneminde satışa tahsis edilmesinden kaynaklanmaktadır. ICO döneminde sağlanan yatırımlarla şirket platformunun diğer ülkelere ulaşmasını ve platform ve mobil uygulama teknolojisini geliştirmeyi hedefliyor. Daha fazla planlanan gelişmeler ayrıca, hibe sahiplerinin sahip olduğu varlıkları korumak için bir yasal yapının ve bir sigorta programının geliştirilmesini de içermektedir. Satış öncesi ICO döneminde olduğu gibi, şirket, maksimum fiyat garantisini sağlamak ve varlık fiyatındaki volatiliteyi ve alınan yatırımı en aza indirgemek için Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Dashcoin dahil olmak üzere tüm büyük kripto para vadeli para formlarında yatırımlarını alacaktır.



CSD Jetonu Bilgi

Kullanıcıları için bir mirco terimine sahip olan varlıkların düzenlenmesi için kendi kripto-para birimini üretmek esastır, Bu nedenle Coinseed kendi kripto-para birimi ile geldi. Bu jeton ERC 20 akıllı sözleşmesi kapsamında düzenlenecek ve Ethereum blockchain ağı tarafından işletilecektir. Milyonlarca birim kripto-para birimi üreten Ripple gibi diğer kripto-para birimlerini korurken, şirket tarafından çok sınırlı 10 milyon jeton üretilecek. Ayrıca, şirket tarafından belirlenen jeton dağılımı, dahil olan tüm taraflar arasında farklı belirteç dağılımı göz önünde bulundurularak adildir. Bu, satış öncesi ICO'ya tahsis edilen simgelerin% 15'ini ve ICO için belirteçlerin% 25'ini içerir. Ayrıca, Coinseed ekibinin yönetimi de, üretilen toplam jetonların% 20'sini oluşturmaktadır. Yönetimde olduğu gibi firmanın yatırımcıları% 20 oranında veriliyor. Ödül programı ve Coinseed'in danışma kurulunun her biri, belirtilmiş varlıklarda% 5 pay ile tahsis edilmiştir. Şirket ayrıca, yazılımın penetrasyon testleri ile sistemin güvenliğini artıracak olan beyaz şapka korsanlarıyla toplam jetonların bir kısmını dağıtmayı da hedefliyor.

Website = https://www.ico.coinseed.co/
Whitepaper = https://s3-us-west-2.amazonaws.com/coinseed/ico/Coinseed-Whitepaper.pdf
BitcoinTalk Link = https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1976660

0 comments:

Post a Comment